Handmade

Spotlight Handmade

Găsește-ți mai mulți clienți cu Spotlight Handmade!

Alătură-te comunității noastre artizanale și vinde-ți produsele handmade online!

 

De ce Handmade?

La Spotlight, vrem să sprijinim atât întreprinderile mici, cât și artizanii talentați și să punem la dispoziția clienților noștri produse handmade de calitate.

 

Beneficii

 

Numai artizani

Avem un proces de aplicație și de audit pentru artizani care asigură că în magazinul nostru sunt numai produse handmade adevărate.

 

Fără costuri ascunse

Alăturarea și listarea produselor este gratuită. Când faci o vânzare, îți deducem o taxă de 10%.

 

 

Ești gata să ne alături?

Primul pas: Aplică acum!

Pasul Doi: Te contactăm și discutăm

Pasul Trei: Îți listăm produsele

 

Instrucțiuni Handmade

Eligibilitate

Următoarele tipuri de artizani și grupuri de artizani pot aplica pentru a vinde pe Spotlight Handmade:

  • Ești un artizan care lucrează singur.
  • Ești un artizan care lucrează cu un mic grup de membri ai familiei sau cu angajați pentru a-ți crea produsele. Preferăm aceste grupuri să nu conțină mai mult de 20 de membri.
  • Faci parte dintr-un grup de colaboratori de artizani; de exemplu, Cooperative, Nonprofit sau Caritate. 

 

Ghid

Toate produsele listate ca Handmade trebuie să respecte politicile privind vânzările Spotlight, precum și următoarele recomandări Spotlight Handmade:

  • Produsele trebuie să fie proiectate și produse de tine sau de un grup mic de membri ai familiei sau de angajați.
  • Produsele nu pot fi produse în masă; acest lucru înseamnă că produsele nu pot fi produse în cantități mari printr-un proces mecanic automatizat. Externalizarea producției este interzisă.We permit use of hand tools and light machinery; machinery should be used by you in your home studio or workspace.

Îți permitem să modifici articolele pre-fabricate; de exemplu, îți vom permite să aplici modele proprii produselor goale.

Dacă vinzi produse pe Spotlight, trebuie să respecți toate legile naționale și locale.

De asemenea, ne rezervăm dreptul de a actualiza sau de a modifica Ghidul nostru.

 

Drepturi de Autor și Mărci comerciale

Spotlight nu permite înregistrările care încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale mărcilor sau ale altor proprietari de drepturi.

  • Marca comercială este un cuvânt, un simbol sau un design sau o combinație de același nume (cum ar fi numele de marcă sau logo-ul) pe care o companie o utilizează pentru a-și identifica bunurile sau serviciile și pentru a le distinge de bunurile și serviciile altor companii. Altfel spus, o marcă indică sursa de bunuri sau servicii.

Spotlight își rezervă dreptul, la propria discreție, de a elimina un produs din orice categorie Spotlight Handmade. Vom notifica Artizanului afectat în legătură cu eliminarea și artizanul afectat va avea opțiunea de a contesta această decizie.